Video warez
Herunder forefindes en mængde links til programmer til video-behandling.


AsfTools (F/W)
Program til at behandle de ellers besværlige ASF-filer.

BRuCo (F/W)
Et af de eneste programmer, som med rimelig (iike perfekt) nøjagtighed formår at forudsige størrelsen på en DivX5-fil. Selvom siden er på italiensk, så er det nemt at downloade, og bare rolig - programmet har en engelsk valgmulighed.

DGIndex (F/W)
Pseudo-konverterer MPEG2 til AVI.

DivX (F/W)
Den mest nødvendige codec til afspilning af AVI-filer. Sørg for at downloade den helt almindelige DivX, da den garanteret kan opfylde dine behov, og da de frie udgaver af de andre versioner kommer med et irriterende gain-program.

DVD Decrypter (F/W)
Det bedste program på markedet til at 'rippe' en DVD.

DVD Shrink (F/W)
Et fantastisk program, som utrolig nemt lader dig arbejde med backup af en DVD.

DVD-lab PRO (S/W)
Virkelig godt authoring-program, som giver mange valgmuligheder.

DVD2SVCD (F/W)
Et meget nemt program at bruge. Kan klare alt det hele på én gang. Jeg har i tidernes morgen lavet en lille guide, som kan downloades her. Der er tale om en PDF-fil. Guiden er selvfølgelig lavet efter mine ønsker til backup af DVD'er. Jeg har dog selv haft visse problemer med den, så jeg anbefaler min nye guide.

Easy Video Joiner (S/W)
Program til at sammensætte alle mulige typer af filer - ikke bare videofiler som MPG og AVI, men også f.eks. WAV og MP3. De andre programmer, såsom splitteren, synes jeg ikke fungerer særlig godt.

GSpot (F/W)
Selvom navnet kan antyde noget andet, så er der tale om et meget lødigt program. Det finder ud af, hvilke codecs der er i en specifik fil. Hvis ikke du kan afspille en video-fil, så kør den lige igennem GSpot inden du opgiver helt.

normalize (F/W)
Ganske simpelt program til at kontrollere styrken på en WAV-fil. Husk også at få GUI'en hos Bruce Heller. Hellers hjemmeside er fransk, men du browser bare nedad, indtil du med gul skrift ser 'NormalizeGUI'.

ReJig (F/W)
Simpelt program til både authoring og demux.

Sub Station Alpha (F/W)
Programmet er meget gammelt, men er det bedste til at synkronisere lyd og undertekster. Installationsfilen (version 4.08) ligger direkte på min hjemmeside, da Kotus, som har lavet programmet, ikke længere har en hjemmeside, og der derfor ikke er noget fast download-sted. Ophavsrettighederne til dette freeware-program ligger altså stadig hos Kotus, det er kun af nød, at jeg server filen. Hvis nogen har kendskab til en ny hjemmeside af Kotus, hvor man kan downloade programmet, så bedes man give mig besked.

SubRip (F/W)
Program til at rippe undertekster fra DVD-filer. Ripningen kan senere benyttes i DVD-lab PRO. Endvidere er programmet godt til at rippe til tekst-filer.

Subtitle Workshop (F/W)
Genialt program til at arbejde med undertekster i.

TMPGEnc (S/W)
Det bedste program til at encode med - specielt (S)VCD. Man skal dog have en registreret version for at kunne lave SVCD.

VFAPI Reader Codec (F/W)
Frameserver til at få video-filer fra ét program til et andet.

VirtualDub (F/W)
Det absolut nødvendige program, hvis man er interesseret i at arbejde med video-filer. Husk at få filteret 'subtitler' med, når du downloader (ligger under 'Filters').

VobSub (F/W)
Program til at rippe undertekster fra DVD. Ripningen kan senere vises enten i en afspiller eller i et program.